Uthyrning av Containers i Haninge

Återvinning och Entreprenad i Nynäshamn AB är ett väletablerat återvinningsföretag som har mer än 30 års erfarenhet av uthyrning av containers till privatpersoner, föreningar och byggare i Haninge kommun med omnejd, så som; Handen, Jordbro, Västerhaninge, Brandbergen, Vendelsö, Tungelsta, Vega & Norrby.

Ring oss på 070-750 86 40 för ett framtida samarbete idag!

Våra uthyrningar

  • 10 Kubik
  • 14 Kubik
  • 22 Kubik
  • 30 Kubik

Innan ni beställer container av oss

Vid beställningar av containers finns det flera regler och riktlinjer att följa, vilket måste upprätthållas. Om den ska stå vid en offentlig plats krävs ett tillstånd från polisen, vilket måste ansökas i god tid. Detta söks på polisens hemsida och mera information kan ni finns under “Ansökan tillstånd ordningslagen“. 

Det är även viktigt att finna ett underlag som är tillräckligt hårt, då containers väger mycket, och vi vill undvika skador på underlaget. Avställningsplatsen måste även vara mellan 20 och 25 meter.

Det krävs även en väg med en minimum bredd på 3 meter samt fri höjd på minimum 4.5 meter (ytterligare 2 meter vid avlämningsplats) som är anpassad för tyngre fordon, vilket används för att vi ska kunna leverera en container. 

Om vår chaufför anser att det är tveksamt att ställa ned container på önskad plats, så får vi avställa om en alternativ plats. 

Detta får ni inte slänga i containern

Ni får inte slänga farligt avfall, så som, kemikalier, cancerframkallande, explosiva eller brandframkallande. Ni får även inte slänga impregnerat virke, bildäck, kyl- & frysskåp, färg, olja eller lysrör. 

Vid misstag, tar vi ut en avvikelseavgift.

Kontakta Återvinning och Entreprenad i Nynäshamn AB

Välkommen att kontakta oss för mera information eller direkt uthyrning av container! 

Kontaktperson:  Sören Harrysson
Telefon:  070-750 86 40
Epost:  info@nyoslbc.se

 Mottagningsadress:  Teknikervägen 16
149 45 Nynäshamn
Org.nr:  556994-677

Kontakta oss för uthyrning av containers i Haninge

Namn *

Telefonnummer

Email *

Meddelande

Läs vår integritetspolicy här